sobota 21. prosince 2013

9.díl 1/2

Je to jenom půlka sorry, ale nějak mi není dobře. Zítra přidám druhou půlku aspoň doufám, že ji dopíšu ;D




Na druhý den
„To snad nemyslíš vážně:“ a je to tu. Věděla jsem, že budou řvát až se to dozví. „Tohle…já nemám slov! Buď ráda, že se to nedostalo na veřejnost! S okamžitou platností ti ruším smlouvu!“ Čekala jsem hodně, ale že by mě na hodinu vyhodili?!
„Pane Sheen já vím…!
„Ne! Vůbec nemluv! Víš co to mohlo být? Co všechny ty fanynky, které tě tak zbožňují?!“
„Mele uklidni se“ Oslovil ho opatrně Liam. „Momentálně nemáme žádného bubeníka a uprostřed turné ho měnit? Víš, co by vzniklo za spekulace? Vždyť by jí nedali pokoj a pořád by za ní chodili novináři i fanynky, aby zjistili proč odešla. Myslím, že bude lepší, když dokončí turné. Po něm jí končí smlouva a nikomu nebude připadat divné, že už s námi dál nespolupracuje.“ Liam se ho snažil co nejvíce uklidnit, ale on jen neklidně pochodoval sem a tam a něco si brblal. Liam se na mě podíval a pozvbudivě se usmál.
„Charlie? Můžeš jít na chvíli na chodbu?“ podíval se na mě Sheen. Jenom jsem přikývla a vyšla ze dveří.
Nevím, co se tam dělo, ale po pěti minutách z tama vyšel Liam. Usmál se a rukou mi ukázal směrem do kanceláře. Zhuboka jsem se nadechla a vešla. Pan Sheen už v klidu seděl ve velkém křesle a pozoroval mě. Ukázal směrem k židli na níž jsem si poté sedla.
„Za prvé: smlouva se ti neruší a v kapele zůstávaš. Za druhé: veřejnost se to nesmí dozvědět. Za třetí: opovaž se zamilovat do někoho ze skupiny. A za čtvrté: poděkuj Liamoci, že se za tebe přimluvil. Teď můžeš jít.“ jenom jsem přikývla a zvedla se.
„Děkuju. Naslehledanou.“

Btw. Viděl jste někdo ten úžasnej nájezd v zápasu česko x švédsko? Jakože samozřejmě, že jsem fandila našim, ale ten byl.....fůůůůůůůů !

2 komentáře:

  1. Pořád lepší půlka než nic :D. A jinak ufff ... kdyby ji vyhodily tak se jdu oběsit na první strom :D.

    OdpovědětVymazat
  2. ;DD Eheehe až teď jsem si uvědomila, že sem nepřidala tu druhou půlku not bad ;DDD Ale né, to by pak neměl kdo číst ty chujoviny, co vymyslím ;DD

    OdpovědětVymazat