středa 29. ledna 2014

10.díl

"Liaméééééééééééééééé ty seš můj človíček, myslíš *škyt* myuslíš......*záchvat smíchu* že....*hihihi* že jsem op-opilá?" zeptala jsem se a pověsila se mu kolem krku.

"Ani trošičku. Svědčí o tom tvůj dech." zamrmlal Li a trhalo mu koutky úst.
"Fáááájn, tak ještě dvě rundy *škyt* ...*hihihi* no není to směšný zvuk to škyt-tání?" "Haů! Hoďte Willyho zpátky do moře. Protože tam má mamiku a maminka už si zavolala na pomoc Dory a otce Nema, aby....aby...co sem to chtěla říct? *hihihihi* Jojojo, aby ho našli a....a.... přejmenovali na Nema." následoval můj záchvat smíchu a nechápavý pohled osmi lidí. Nakonec i je zachvátil záchvat smíchu asi nebyl z toho, co jsem řekla, ale z toho jak jsem slítla z gauče. "Au" ozvala jsem se asi po pěti minutách a následoval další výbuch smíchu. Šlo vidět, že jsem všichni pořádně opilí.
"Pusťte tam nějakou muziku!" vykřikla jsem po půl hodině a dalších 5 panácích už ani nevím čeho. Ujal se toho Zayn (můžeš pustit(:). Hned při prvních tónech jsem se začla vrtět na sedačce a po chvíli už jsem tancovala ve stoje. Netrvala dlouho a vytáhla jsem i ostatní na "taneční parket". Dopomohlo mi k tomu i značné množství alkoholu v jejich krvi. Chvíli sme se zozbíjeli na dalších pár pecek a dál se zásobovali novými dávkami alkoholu. Jelikož se mi začla potit hlava pod tou parukou sundala jsem si i s kotletami a obočím. (song number two :D) Začala hrát moje nejoblíbenější písnička k tanci. Sice trochu starší, ale pořád ji miluju. Začala jsem tancovat jak nejvíc to šlo a přitom si sundala mikinu. Harry zapískal. Kdo jiný, že? Strčila jsem ho na gauč a na jeho klíně začla svůj "sexy tanec". Vím, že kdybych nebyla opilá nikdo bych se takhle nechovala. Za tohle se budu ráno nenávidět a nejen ráno. Harry mě chytil za boky a pervezně se usmíval. Usmála jsem se taky. Neřešila jsem, co se může stát.
 
Pohled Harry:
O můj bože. Byla tak sexy. Už dlouho jsem si neužil a ona byla zrovna po ruce. Chytil jsem ji za boky a usmál se. Doufal jsem, že to nevypadalo, tak perverzně jako by podle mých myšlenek mělo. Přitáhl jsem si ji blíž a rukama ji zajel pod tričko. Nijak neprotestovala, tak jsem pokračoval. Bylo my jedno, že je v místnosti dalších sedm lidí. "Nechceš si jít...hmmm...lehnout." Řekl jsem to tak, aby jí bylo jasné, že ležet vážně nebudeme. Nebo ona možná jo. Podemnou. Odpovědí mi byl chichot a přikývnutí hlavou. Pomalu ze mě vstala a podala mi ruku. Chytl jsem ji a následoval Charlie do "ložnice". Prostě místnost, kde jsme přespávali, když jsme nebyli v hotelu. Cestou jsem si nemohl odpustit pohled na její vypracovaný zadek. Zajímalo by mě jestli běhá nebo dělá dřepy nebo něco takového. Neodolal jsem a zmáčkl ho. Char se zachichotala otočila se ke mně a do ucha mi zašeptala "Vydrž už tam budem. A pak....." Nechala větu vyset ve vzduchu a zakývala obočím. Bože! Proč to dělá?! Schmatl jsem ji za ruku pořádně a tahal ji za sebou. Ani se nedovřely dveře a já už byl na ní nalepený.

Pohled třetí osoby:
Harry odešel s Charlie směrem k "ložnici". Nemohl jsem si nevšimnout jeho pohled na její zadek. Začínal jsem být pěkně naštvaný. Už od té doby, co byla "Charlieho sestra" se mi líbila. Byl jsem jí jako posednutý. Pořád jsem "Charliemu" bral jeho notebook a díval se na její fotografie. A teď?! Odejde s Harrym! Vřelo to ve mně. Musel jsem, ne chtěl jsem něco udělat. Ale nebyla moje, nemohl jsem udělat nic, jen doufat, že se nic nestane. Och jak naivní jsem byl. Ale aspoň něco mě utěšovalo. Nechtěl jsem si představovat, co se tam asi děje. Ale obrazy se mi rojily před očima sami.

Pohled Harry:
Když bylo po všem spokojeně jsem se usmál. Byla úžasná. Myslím, že ji budu opíjet častěji. Nemohl jsem usnout, tak jsem se díval na její klidnou tvář. Ve spaní vypadala, tak...jinak..nevinně. Což jsem o ní nemohl říct před půl hodinou. Začala něco mrmlat ze spaní a usmívat se. Nastražil jsem uši. Vím, že se to nemá, ale co?
"Miluju tě pohgh" Poslední slovo zamrmlala do polštáře. Sakra! Chvíli jsem ještě přemýšlel nad tím jestli mohla mít na mysli mě a poté jsem usnul.

Tadáááááááááá. Už dneska! Jsem úžasná já vím ;DDD Ne džouk. Sorry  za chyby bude jich tam asi hodně, jelikož momentálně mám oči jako angorák. Jó když máte na sobě svetr, podvlíkačky, teplou mikynu, teplý ponožky a dvě peřiny, a stále je vám zima je to slast ;DDDD Nic jdu zase ležet, protože tohle mě totálně vyšťavilo Bye. :*

2 komentáře:

  1. Já tě miluju :D :D. A ano, jsi úžasná :D a díl je taky úžasný. Tak tohle jsem vůbec nečekala. Po tomhle začne drama :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Och *červená se* ty lichotníku. :D Víc než drama to bude trapno-komedio-drama :D

      Vymazat