neděle 26. ledna 2014

9.díl 2/2

Vyšla jsem ze dveří a opřela se o stěnu.
"Tak?" zeptal se Li. Hodila jsem se mu kolem krku. "Z tvojí reakce usuzuju, že zůstáváš." Jenom jsem mu souhlasně zamumlala do trička a pak ho pustila.
"Co takhle si zajít do cukrárny? Potřebuju přísun cukru." Li nademnou jen zakroutil hlavou, ale šli jsme.


Pořád jsem si přehrávala poučky od pana Sheena teda hlavně jednu Za třetí: opovaž se zamilovat do někoho ze skupiny..... Pozdě. Povzdechla jsem si v duchu. Liam si asi všiml, že jsem duchem mimo, protože se na mě zamračil.
"Nad čím přemýšlíš?"
"Ale nad ničím. Jen....mám strach, že se to provalí." Rychle jsem si vymyslela výmluvu, která ani tak nebyla výmluva a doufala, že mi to zhltne. Přeměřil si mě zkoumavým pohledem, ale asi mi to uvěřil.
"Když se to neprovalilo do teď, tak už nemají šanci to zjistit neboj se." Jenom jsem zahmkala a nechala to tak.
Přinesli nám naše objednané zmrzlinové poháry a my se začli bavit o úplných hloupostech.
Po rozebrání nesmrtelnosti brouka jsme se vrátili do busu.  Na gauči byli rozvaleni všichni ostatní obyvatelé "hotelu na kolečkách" a dívali se na nějakou komedii. Připojili jsme se tedy k nim a jen co film skončil začali se mě vyptávat jak to dopadlo. Všechno jsem jim řekla a při pravidlech jsem se u toho, kdy se nesmím zamilovat do nikoho z kapely, podívala na osobu, kvůli níž tohle pravidlo nebudu moct dodtžet. Všichni si  oddychli, že zůstávám.
"To se musí oslavit!" vykřikl Harry a už od někud vytahoval flašku vodky. Asi mu začnu říkat Potter, protože vážně nevím odkud ji vzal. A Louis bude Hermiona, jelikož ten zase od někud vykouzlil skleničky.
 Po čtvrtém kole už jsem začínala být "mírně" přiopilá, ale kdo to řeší, když se oslavuje, že?

V dalším díle: Co se stane, když bude na mol opilá Charlie tancovat "sexy" tanec?
Vyzradí nebo nevyzradí poté své "tajemství" tudíž to, do koho je zamilovaná? ;DDDDD
So konec kapitolky. Teď písnička od skupinky, na kterou mě navedla kamrádka a já jí za to líbám nohy. Mimochodem ta samá, co mi "představila" Arctic Monkeys.

3 komentáře:

  1. Áááááá ty jsi přidala!!!!!!!! A ku*va chceš mě zabít?! Už teď jsem napjatá jak kšandy, jestli to prozradí a do koho je vlastně zamilovaná. Jestli nepřidáš další část brzo, tak tě přijdu vlastnoručně uškrtit -_- :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano přidala sama tomu něvěřím ;DDDD Ne nechci tě zabít ;DDD Víš z vězení se blbě píše ;DDD Já sama ještě nevím, jestli jo bo ne ;DDD Okay okay. A co je brzo? Okay fajn bez džouků (;D) Do čtvrtka?

      Vymazat
    2. :D Jo, do čtvrtka to ještě vydržím :D. Ale opovaž se přidat pozdějc :D :D.

      Vymazat