neděle 23. února 2014

12.díl

Tadáááááááááá! Nová část. Pořád nechápu, jak to může někdo číst, ale jsem za to vděčná. Olympiáda za námi a já ani nevím jestli být spokojená nebo ne. Hokej mě zklamal, ale mohli jsme dopadnout mnohem hůř. Škoda, že pro Jardu s Néďou nepadla medaile, ale zas oba už ji mají. Sice Néďa za kanadu, ale má ji. Jsem neskutečně ráda za biatlonisty. Kdesi jsem četla, že se všichni chtěli umístit do desátého místa a byli by spokojení. No a dovezli 5 medailí. A Gabča měla dvě čvrtá místa.Marťa Sáblíková nezklamala a dovezla zlato. I za ni jsem ráda. Musel být na ní vyvíjem obrovský tlak. Eva Samková? Před olympijskýma hrama jsem ani nevěděla, že máme někoho tak skvelého v takové disciplíně. Takže obrovké překvapení pro mě. Teď už jenom čekám na MS v hokeji a finále extraligi a zimní sporty mám za sebou :D Potom už jen tenis a pak zas dokola hokel a blá, blá, blá :D Takže asi bych olympiádu hodnotila kladně. Překvapilili mě totiž i další sportovci jako třeba Bank, který byl po prvním kole 2., ale potom byl 5., ale mám ten dojem, že je to na olympiádě jeho nejlepší výsledek. Takže to shrnu tak, že jsem hrdá na to, že jsem češka.
Btw. Zase jsme měli nejlepší oblečení! Ta beranice :3
Asi nejdelší začáteční keci, co jsem kdy napsala :D


"Ehmmmm.....jen mi děkoval za snídani. A.....včera nic nebylo." vykoktala jsem a čekala, jestli mi to uvěří.
"Za snídani, jo? Tos mu udělala tří chodový pokrm, že ti děkoval tímhle způsobem? Tak to chci taky." zasmál se Niall. "A jen tak mezi řečí" otočil se na Harryho "včera jsi asi nebyl ve formě, když si to nepamatuje. A nebo, což  je pravděpodobnější, se to snaší docela trapným způsobem ututlat. Ale snaha se cení Char." usmál se zákeřně i na mě a šel brakovat ledničku. Nafoukla jsem tváře a založila ruce na prsou. Byla jsem naštvaná, že to nevyšlo.
"Ale no...nedurdi se." přišel ke mně Phil a píchl mi ukazováčky do tváří, abych 'praskla'. Hnusně jsem se na něj podívala, ale nechala jsem to tak. Odešla jsem do 'ložnice', abych promyslela jestli mám něco Louisovi (ano ten koho chci a jsem do něj zmilovaná je Lou) vysvětlovat nebo to nechat být. Nevypadal, že by mu nějak překáželo, že jsem měla něco s Harrym. To jenom mně to vadilo.
Nakonec jsem došla na to, že jemu je to jedno a jenom bych mu zbytečně prozradila, že jsem do něj zamilovaná. Říká se: Zamilovanost není to stejné, co láska. Zamilovanost po nějaké době vyprchá. Zatímco láska je věčná. Proto neříkám, že Loua miluju, je to až moc silné slovo pro to, co cítím. Doufám, že mě to pobláznění z něj pomine. Jenom by mě to víc bolelo. Během turné s ním nic mít nesmím a po skončení..... se už neuvidíme. To realita, kterou bych se měla řídit a né snít o spokojeném a šťastném životě až do smrti.
Pohled třetí osoby:
Když jsem došel do kuchyně, málem jsem spadl z noh. Harry byl přicucnutý jako přísavka na rtech Char, kterou mimochodem chci. Tvářil jsem se, že mě to nazajímá, ale od večera nepřemýšlím nad ničím jiným. Bojím se, že se Char do něj zamilovala nebo hůř, že se do Char zamiloval Harry. Niall si z nich chvíli utahoval, ale já tomu nevěnoval pozoronost. Všilml jsem si až naštvaného a uraženého výrazu, který nasadila. Vypadala hrozně roztomile. Měl jsem chuť jít za ní a tu 'bublinu' prasknou, ale udělal to za mě Phil. Škaredě se na něj podívala a odešla pryč. Udělal jsem si čaj a sedl si za stůl. Začal jsem přemýšlet, ano nad ní.
"Hej si v pohodě?" drcl do mě Harry.
"Jo, proč bych neměl?" udělal jsem nechápavého.
"Já ti nevím, možná proto, že sis do toho čaje dal víc cukru než vody?" ten sarkastický tón nešlo přeslechnout.
"Aha" utrousil jsem a šel čaj vylít. Udělal jsem si nový, ale pro jistotu už jsem nepřemýšlel. Harry se na mě pořád podezřívavě díval, ale pak to nechal být. Díky bohu. Po dopití jsem po sobě umyl hrnek i lžičku a šel jsem si ještě lehnout.

Ták už víme, do koho je buchlá Char, ale kdo je zamilovaný do ní, to si ještě chvíli nechám pro sebe zattím můžete tipovat. Pá(:

3 komentáře:

  1. Mě bude ta olympiáda tak strašně moc chybět :D. Tak hokej mohl být určitě lepší (pozitivní věc je, že jsme vůbec postoupili do čtvrtfinále), ale za chvíli je mistrovství, třeba se to podaří tam.
    Jinak jsem vůbec nečekala, že budeme mít tolik medailí (hlavně z biatlonu).
    Já jsem věděla, že to bude Lou (no... dobře, nevěděla -_-, u tebe si člověk není ničím jistý :D)!!
    Mám takový tip, kdo by mohl být zamilovaný do ní, ale radši to sem nenapíšu :D. Já se vždycky pletu, takže by to bylo zbytečné :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haflo! Jestli tam nebudem bojovat aspoň o bronz tak mě klepne jahoda!
      A kdo to čekal? :D
      Chachá! Ale v tomhle sis mohla být jistá, že to bude on. Však ještě na starém blogu jsem dávala anketu a Lou jednoznačně zvítězil :D
      Tak mi ho řekni!!!!! :D Zkus si být aspoň na 5 vteřit vědma Irenka :D

      Vymazat
    2. Jo, sice v té anketě vyhrál, ale já nikdy nevím, co od tebe čekat :D A neřeknu :P, možná až někdy, když si tím budu jistá :D.

      Vymazat