úterý 4. února 2014

Je přesně 16:49. 4. února 2014. A ukazatel mi hlásí 1 000 zobrazení stránky, vím že pro někoho to může být málo, ale já jsem i za to "málo" hodně vděčná. Vůbec nevím jakto, že mám tak vysokou návštěvnost, ale všem co můj blog byť jen rozklikli, děkuji. Vážně. A zvlášť Louigi. Moje jediná "komentátorka" člověk, díky kterému si myslím, že tohle všechno má smysl. Děkuju Louigiáno(:

3 komentáře:

  1. Gratuluju ;). Ty mně jako vážně děkuješ?! (začínám se červenat :D). To já bych měla poděkovat tobě. Kdyby nebylo tebe, můj blog by už dávno neexistoval. Děkuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Ano, tobě děkuju. Jak už jsem psala ty jediná mi dáváš tu víru v to, že to co dělám má pro někoho význam, že to někdo má rád, že to nedělám jen tak pro nic za nic. Ale udělám tím někomu radost (aspoň doufám, že ti tím dělám radost). Mně neděkuj. Nejsem jediný tvůj fanoušek. Určetě by si s blogem neskončila nebýt mě. To já s ním mám sto chutí seknout, ale pak si vzpomenu, že si tu ty. Že bych tím někoho sklamala. A já už nechci být ta, co všechno vzdává aniž by bojovala. Aniž by se snažila. Jenom prostě uteče a na následky útěku už nemyslí, hlavně že ona už má pokoj. Takže znovu, já DĚKUJU TOBĚ!

      Vymazat
    2. Jsi mi vehnala slzy do očí. Samozřejmě, že mi tím děláš radost. A musím ti poděkovat. Jsem si jistá, že kdyby nebylo tebe už bych dávno skončila. Možná teď můj blog objevilo víc lidí (asi díky tomu traileru), ale předtím jsi tam byla jen ty. A kdyby nebylo tebe, tak by žádný blog 'live your dreams' neexistoval (možná by existoval, ale nebyl by to ten můj :D). Děkuju!

      Vymazat