sobota 19. dubna 2014

13. díl

Konečně! jsem se k tomu dokopala! Takže, doufám, že to ještě někdo čte :D

Pořád pohled třetí osoby:
Přišel jsem do ložnice a viděl Char jak leží schoulená v klubíčku na mé posteli a objímá můj polštář. Nechal jsem ji tak a šel jsem si já pro změnu lehnout do její postele, Ležel jsem na zádech a přemýšlel nad vším, co se stalo během posledních 24 hodin. Na nic převratného jsem nepřišel, tak jsem zavřel oči a pokoušel se usnout.



Charlie:
Když jsem se probudila, nebyla jsem ve své posteli. Nijak jsem to neřešila, vstala jsem a šla do své. Byla jsem tak unavená, že jsem jen padla a usnula jsem znova.

Třetí osoba:
Už jsem skoro spal, když na postel vedle mě padla Char. Ihned jsem otevřel oči dokořán a čekal jsem, co se bude dít dál. Asi pět minut nic. tak jsem si vydedukoval, že spí. Využil jsem toho a aspoň na chvíli si zkusil jaké to je, ji držet v náručí. Přitulil jsem se k ní a pomalu usínal s vůní jejích vlasů pod nosem.
Vzbudil jsem se a Charlie mi pořád ležela v náručí. Ještě jednou jsem ji pořádně stisknul, přivoněl k jejím vlasům a vylezl jsem z postele. Nespokojeně se zavrtěla, ale spala dál. Odešel jsem do obýváku a našel kluky rozvalené na gauči. Přidal jsem se k nim a koukal se na Iron mana.

Neskutečně krátká a o ničem, ale zítra bude další. PS: Louigi? S kým chceš jednodílku?


3 komentáře:

  1. Jaké to milé překvapení :D. Těším se na další díl :3 :D.
    S kým chci jednodílovku? Takové těžké otázky takhle navečer. Po vylučovací metodě mi vyšel Zayn (toho je všude málo :D). A děkuju :).
    A když už jsem u toho děkování... tak ti děkuju za písničky, které jsi sem hodila. Aspoň mám zase, co poslouchat (poslední dobou jsem si pouštěla dvě písničky dokola až mě z toho začalo jeb*t). A určitě sem dej i nějaké další, ať mám zásobu :D.

    OdpovědětVymazat
  2. :D Moc se nětěš :D Nemáš na co :D Okay, do tvých narozek bude! :D Jo to se mi stává dost často :D Určitě hodím, ale už né dneska. Vlastně ani zítra a vlastně ani pozítří....Aghrrr! I další díl sem hodím až ve středu... Pardon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám na co? NEMÁM NA CO? :O :D Nevěřím ti :D.
      A pohodička... já si počkám :D.

      Vymazat